Close
Str. Palisandrului, nr. 14, Sector 1, București
0722271719
Cum miroase de fapt plumeria? Next item Obiceiuri de crestere

Cum miroase de fapt plumeria?

Desi celebru in lumea parfumurilor, mirosul florii de frangipani ramane un subiect de dezbatere in lumea iubitorilor acestei flori. Cum fiecare varietate are un parfum specific, ramanem cu intrebarea: cum miroase de fapt plumeria?

Parfumul florii de plumeria poate fi impartit, in functie de varietatea careia ii apartine, in: slab, moderat sau puternic.  De asemenea, in functie de notele pe care le emana fiecare, vorbim de arome cu note de citrice, cocos, trandafir, scortisoara, garoafa, iasomie, gardenia, miros fructat sau chiar lemnos.

Uneori, nici macar nu putem preciza notele pe care le identificam in momentul in care mirosim aceasta minunata floare, deci vom spune ca miroase, pur si simplu, a… plumeria.

Aceasta varietate impresionanta de parfumuri cu care ne poate delecta floarea de frangipani, dublata de varietatea, de asemea impresionanta, a culorilor si formelor florii de plumeria, explica succesul ei din ce in ce mai mare in randul cultivatorilor si colectionarilor din lumea intreaga.

adresa

Str. Palisandrului, nr. 14, Sector 1, București

telefon

0722271719