Close
Str. Palisandrului, nr. 14, Sector 1, București

Florarie online

Flori exotice plumeria | Flori decorative | Flori cadou

Afișez 1 - 16 din 19 rezultate

 • Mini White M

  Plumeria Mini White, flori albe cu centrul galben, sub forma de umbreluta, cu petalele intoarse. Parfum floral placut. Este o varietate miniaturala (de dimensiuni mai mici) si foarte prolifica. Ghiveci de 18 cm diametru, plante cu multiple ramificatii, aproximativ 50 cm inaltime, prezinta inflorescente. Pretul nu include transportul.

  160,00 lei Adauga in cos
 • BLIZZARD M

  Varietate cu flori superbe de dimensiuni mari, albe cu centrul galben. Parfum floral foarte placut, asemanator cu cel de iasomie. Plantele vin in ghiveci de 18 cm diametru, au aproximativ 50 cm inaltime, multiple ramificatii si nu prezinta inflorescente. Pretul nu include transportul.

  160,00 lei Adauga in cos
 • Divine M

  Plumeria Divine, flori minunate in nuante de roz, alb si galben cu un parfum extraordinar. Planta are un aspect compact, iar ramurile sunt din ce in ce mai scurte pe masura ce arbustul creste. Este o varietate miniaturala (de dimensiuni mai mici) si foarte prolifica. Ghiveci de 18 cm diametru, plante cu multiple ramificatii, aproximativ […]

  160,00 lei Adauga in cos
 • GEMINI M

  Varietate cu flori sub forma de steluta, roz pal cu centrul portocaliu. Parfum floral placut, dulce-vanilat. Plantele vin in ghiveci de 18 cm diametru, au aproximativ 50 cm inaltime, multiple ramificatii si prezinta inflorescenta. Pretul nu include transportul.

  160,00 lei Citește mai mult
 • Syncronicity M

  Varietate cu flori in nuante de roz-somon si vene pronuntate, parfum placut de piersica. Plantele vin in ghiveci de 18 cm diametru, au aproximativ 50 cm inaltime, multiple ramificatii si nu prezinta inflorescente. Pretul nu include transportul.

  160,00 lei Adauga in cos
 • RED JACK M

  Varietate robusta cu flori superbe de culoare rosu-inchis, parfum floral placut. Plantele vin in ghiveci de 18 cm diametru, au multiple ramificatii, aproximativ 50 cm inaltime si nu prezinta inflorescente. Pretul nu include transportul.

  160,00 lei Adauga in cos
 • DESERT SUNRISE M

  Varietate cu flori galben-portocalii si vene vizibile de culoare roz. Parfum floral placut. Plantele vin in ghiveci de 18 cm diametru, au aproximativ 50 cm inaltime, multiple ramificatii si prezinta inflorescente. Pretul nu include transportul.

  160,00 lei Adauga in cos
 • BOUTIQUE M

  Varietate cu flori nuante de galben-portocaliu, cu marginea petalelor alba. Parfum foarte interesant, dulce-aromat. Plantele vin in ghiveci de 18 cm diametru, au aproximativ 50 cm inaltime, multiple ramificatii si prezinta inflorescente. Pretul nu include transportul.

  160,00 lei Citește mai mult
 • CARDINAL M

  Varietate cu flori de culoare rosu intens, parfum floral placut. Plantele vin in ghiveci de 18 cm diametru, au aproximativ 50 cm inaltime, multiple ramificatii si prezinta inflorescente. Pretul nu include transportul.

  160,00 lei Citește mai mult
 • SUPER ROUND M

  Varietate cu flori in combinatie de roz cu alb, nuanta de roz se intensifica in conditii de soare intens. Parfum floral placut. Plantele vin in ghiveci de 18 cm diametru, au aproximativ 50 cm inaltime, multiple ramificatii si prezinta inflorescente. Pretul nu include transportul.

  160,00 lei Adauga in cos
 • MALIKA M

  Varietate cu flori in nuante de roz inchis, care se deschid la culoare pe masura ce se ofilesc. Varietate cu crestere compacta, aproape pitica. Plantele vin in ghiveci de 18 cm diametru, au aproximativ 50 cm inaltime, multiple ramificatii si nu prezinta inflorescente. Pretul nu include transportul.

  160,00 lei Adauga in cos
 • J 105 L

  Varietate cu flori mari, carnoase, cu petale rasucite, combinatie de roz, alb si galben. Parfum floral placut. Plantele vin in ghiveci de 20 cm diametru, au aproximativ 70 cm inaltime, multiple ramificatii si prezinta inflorescente. Pretul nu include transportul.

  200,00 lei Citește mai mult
 • MOJITO L

  Varietate cu flori de mari dimensiuni, in nuante de galben si roz, inflorescente foarte bogate. Plantele vin in ghiveci de 20 cm diametru, au aproximativ 70 cm inaltime, multiple ramificatii si prezinta inflorescente. Pretul nu include transportul.  

  200,00 lei Citește mai mult
 • Thumbalina L

  Varietate pitica, cu flori in nuante de alb, galben si roz, parfum dulceag tropical foarte placut. Plantele vin in ghiveci de 20 cm diametru, au aproximativ 70 cm inaltime, multiple ramificatii si prezinta inflorescente. Pretul nu include transportul.

  200,00 lei Citește mai mult
 • Rhapsody L

  Varietate robusta, foarte prolifica, produce flori roz-pal cu centrul galben, parfum floral placut. Plantele vin in ghiveci de 20 cm diametru, au aproximativ 70 cm inaltime, multiple ramificatii si nu prezinta inflorescente. Pretul nu include transportul.

  200,00 lei Adauga in cos
 • ELSIE L

  Varietate robusta cu flori elegante ce prezinta dungi distincte alb-roz. Parfum floral placut. Plantele vin in ghiveci de 20 cm diametru, au aproximativ 70 cm inaltime, multiple ramificatii si prezinta inflorescente. Pretul nu include transportul.

  200,00 lei Adauga in cos