Close
Str. Palisandrului, nr. 14, Sector 1, București

Site-ul www.myplumeria.ro este proprietatea PLUMERIA FLOWERS SRL, numita in continuare “SOCIETATEA”. Intregul continut al site-ului www.myplumeria.ro  – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea PLUMERIA FLOWERS SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul PLUMERIA FLOWERS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. SOCIETATEA precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori.
De asemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe SITE pot fi modificate de catre SOCIETATE fara preaviz sau pot contine erori de operare.
De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa SOCIETATEA face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.
Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil.
SITE-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. SOCIETATEA nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.
In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:
UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.
CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.
UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii PLUMERIA FLOWERS SRL.
COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SOCIETATE si CLIENT.
CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLIENTUL este de acord efectueze plata acestora.
UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.
Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.
Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.
Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

Comenzi

Preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA. Preturile afisate nu includ transportul, taxele de livrare variind in functie de destinatie. Nu exista o comanda minima impusa.

SOCIETATEA isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor listate pe SITE, precum si informatiile si imaginile prezentate pe SITE, fara o notificare prealabila.

Timpul de livrare va fi comunicat telefonic sau prin e-mail CLIENTULUI in scurt timp dupa plasarea COMENZII.

Plata comenzilor

Plata produselor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua astfel: plata la livrare (ramburs, in momentul primirii coletului) sau plata direct la sediul PLUMERIA FLOWERS SRL pentru comenzile cu ridicare personala.

Adresa: Str. Palisandrului, nr. 14, sector 1, Bucuresti